Mie Goreng med biff
Matkasse
Ingredients
- 1 pkt Nudlar
- 500 g Kött
- 1 burk Lilla Vildts asiatiska marinad
- 4 st Ägg
- 100 g Jordnötter
- 3 st Salladslök
- 1 st Morot
- 1 st Gul Lök
- 100 g Vitkål
Instructions
- Börja med att koka upp vatten till nudlarna, salta vattnet.
- Strimla morot, gul lök & vitkål, hacka salladslöken & jordnötterna ställ åt sidan.
- Koka nudlar enligt anvisningar på förpackning & spola sedan i kallt vatten.
- Hetta upp en panna med olja & häll i köttet med marinad & låt steka några minuter, tillsätt sedan morot, gul lök, vitkål & nudlar.
- Fös woken åt sidorna i pannan så det blir fritt i mitten, knäck äggen i mitten av pannan & rör runt så äggen går sönder, men blanda inte med övriga woken fören äggen blivit tillagade. Alternativt kan du steka äggen i en panna bredvid.
- Toppa woken med den hackade salladslöken & jordnötterna.