Mie Goreng med biff

Matkasse
Cook Time 45 minutes
Servings 4 person

Ingredients
  

  • 1 pkt Nudlar
  • 500 g Kött
  • 1 burk Lilla Vildts asiatiska marinad
  • 4 st Ägg
  • 100 g Jordnötter
  • 3 st Salladslök
  • 1 st Morot
  • 1 st Gul Lök
  • 100 g Vitkål

Instructions
 

  • Börja med att koka upp vatten till nudlarna, salta vattnet.
  • Strimla morot, gul lök & vitkål, hacka salladslöken & jordnötterna ställ åt sidan.
  • Koka nudlar enligt anvisningar på förpackning & spola sedan i kallt vatten.
  • Hetta upp en panna med olja & häll i köttet med marinad & låt steka några minuter, tillsätt sedan morot, gul lök, vitkål & nudlar.
  • Fös woken åt sidorna i pannan så det blir fritt i mitten, knäck äggen i mitten av pannan & rör runt så äggen går sönder, men blanda inte med övriga woken fören äggen blivit tillagade. Alternativt kan du steka äggen i en panna bredvid.
  • Toppa woken med den hackade salladslöken & jordnötterna.