Boka Bord

 

 

 

 

MIDDAG

Välkommen att äta middag hos oss, vi hoppas du ska tycka det är lika trevligt som vi!

Vi serverar mellanrätter med grunden i det svenska lokala köket men är inte rädda att sticka iväg på andra kontinenter & hämta inspiration, världen är stor & goda smaker många!

Ibland byter vi ut någon rätt på vår meny för kvällen, så menyn du hittar här kan ibland vara uppdaterad hos oss på plats med någon ny rätt.

Din fyrbente vän är också välkommen hos oss, Lilla Vildt är hundvänligt!

Är ni ett sällskap på 8 personer eller fler behöver ni mejla oss för att boka bord, sällskap på 8 personer eller fler erbjuder vi vår fasta meny “Kockens Val”.
Skicka din bokningsförfrågan till info@lillavildt.se

Bordsbokning

BORDSBOKNING

Bokningen måste göras senast 1 dag innan önskad tidpunkt, detta för att vi skall hinna förbereda Din bokning. Om önskat datum inte går att välja är detta pga. att vi är fullbokade. Men, det är också möjligt att ringa oss på 0253-414 39 så skall vi göra allt vi kan för att hitta lediga platser.
Är ni 8 personer eller fler måste ni skicka en bokningsförfrågan till oss på info@lillavildt.se, ni kan inte boka genom formuläret nedan

Meddela oss gärna i fältet “Lägg till ett meddelande” hur många barn som ingår i sällskapet eller om ni har barnvagn med er. Vi kan tyvärr inte anpassa vår meny efter alla allergier, är du osäker på vad du kan äta hör gärna av dig i förväg.

View/Cancel a Reservation
Fyll i formuläret nedan för att ändra din bokning.
Sök bokning
Bordsbokning
Kontaktuppgifter