Jul
Jul
Under jul erbjuder vi julkassar, både mindre och större, här hittar du exakt vad dom innehåller!
Du kan också äta hos oss under julveckan, precis som vanligt, meny och boka bord hittar du under fliken Middag.
Hittar du inte det du söker eller har frågor?
Kontakta oss på info@lillavildt.se
Julkassar
Som vanligt erbjuder vi julkassar, ett komplement till ditt julbord. Inget i kassarna behöver tillagning, men den mat som skall ätas varm i dessa kassar värmer ni själva (innebär stekning eller uppvärmning i ugn).
Beställning kan göras till den 22/12 & 23/12
Julmarknad 23/1
På torget Idre Fjäll mellan 12:00 – 17:00 den 23/12 är det julmarknad, ni hittar oss i Solbaren där vi både säljer diverse julprodukter & varm dryck.
Öppettider v.51
19/12 från 15:00
20/12 från 15:00
21/12 från 15:00
22/12 från 15:00
23/12 från 12:00
Stora Julbordet Catering
Även i år går det att boka vårt stora julbord för catering, vilket är ett mer komplett julbord, för att se exakt vad det innehåller se här nedan. Precis som i julkassarna så krävs ingen tillagning, förutom att koka potatisen, och det som skall ätas varmt behöver uppvärmning i panna eller ugn.
Minimum 6 personer, kan bokas from 13/12 tom 23/12
- Prinskorv
- Julskinka
- Viltköttbullar
- Janssons frestelse
- Vår egna sill med västerbottenost, citrus & brynt smör
- Gravad röding
- Rökt älg
- Vildsvinsribs
- Lammprinskorv
- Slarvsylta
- Rödbetssallad
- Romsås
- Hårdbröd
- Julost
- Potatis
Nyår
NYÅR MED OSS
Vi erbjuder som vanligt nyårskassar till nyårsafton som du beställer enkelt, du är också varmt välkommen att äta middag hos oss under veckan, tis – lör.
Missa inte vårt champagnemingel på nyårsafton ute på torget i Solbaren!
Öppettider v.52
26/12 från 15:00
27/12 från 15:00
28/12 från 15:00
29/12 från 15:00
30/12 från 15:00
31/12 Champagnemingel mellan 13:00 – 16:00
Nyårskassar
Vi har två olika nyårskassar, en 3-rätters & en som är fylld med läckra skaldjur.
Du färdigställer din festmåltid hemma & med i kassen följer instruktioner hur du gör.
Beställ till den 30/12 eller den 31/12
Vår 3-rätters meny
Här behöver du göra lite själv, tex steka brödet till förrätten, värma sås & potatisterrin till varmrätten, likaså steka köttet. Den sista monteringen på desserten gör du också själv.
Det du behöver ha hemma är salt, peppar och olja att steka i, gärna lite smör också.
Skaldjurskasse Nyårs deluxe
2 st halv hummer färdig att gratinera
8 st Havskräftor
350 g Räkor
2 st Ostron
200 g Skagenröra
Grillad citronaioli
Tryffelkräm
Vinägrett till ostron
Bröd